pensioendossier

My pension.be: jouw online pensioendossier

My pension.be: jouw online pensioendossier

Op my pension.be vind je een samenvatting van al de gegevens die belangrijk zijn voor jouw wettelijk pensioen. Maar daar houdt het niet op. Naast de gegevens van je wettelijk pensioen, vind je ook een duidelijk overzicht van jouw aanvullend pensioen. Daarnaast kan je ook de gebruikte loopbaangegevens inkijken, je pensioenbetalingen raadplegen én je pensioen zelf berekenen. Handig!

My pension.be: handig!

In de aanloop tot my pension.Be, hadden ondernemingen en verzekeraars tot en met 30 september 2016 de tijd om alle informatie aan te leveren vanuit jouw groepsverzekering, ipt, vapz en pensioensparen.

Handig! Nu kan je tenslotte controleren of je loopbaan volledig bekend is – zelfs wanneer jouw pensioengerechtigde leeftijd nog een heel eind in de toekomst ligt. En inloggen? Dat doe je eenvoudig met je id-kaart.

Meer informatie over jouw pensioen?

Die vind je op de website van de federale pensioendienst. Of tijdens een informerend gesprek bij accountingteam, natuurlijk. Wij hebben tenslotte heel wat ervaring en expertise om te delen… Kom daarom zeker eens langs – en dan vertellen we jou alles wat jij moet weten over jouw wettelijk pensioen.

 

Disclaimer

De door AccountingTeam aangeleverde informatie wordt slechts voor informatiedoeleinden voorbereid en aangeboden. Het vormt geen juridisch of ander professioneel advies en lezers worden aanbevolen niet op basis van deze informatie te handelen zonder eerst juridisch advies in te winnen. Het materiaal mag enkel voor persoonlijk gebruik worden geconsulteerd en gebruikt. Elk ander gebruik is verboden. De auteurs van de aangeleverde informatie en documenten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik ervan.