kosten werkgever

Kosten eigen aan de werkgever: wat verandert er?

Wat moet jij weten over de kosten eigen aan de werkgever?

Eerst en vooral: wat verandert er? Wel, vanaf vandaag is een voorafgaandelijk akkoord met de fiscus over de betaalde kosten eigen aan de werknemer enkel nog mogelijk via de rulingcommissie. Dat is zeker zinvol én aangewezen voor forfaitaire onkostenvergoedingen boven €124.000 per maand.

Wat is er nodig?

Eén ding: een goed onderbouwd dossier met een logische opbouw van kostenvergoedingen.

Opgelet

Let wel op: dit is een puur fiscaal akkoord, waar de rsz niet mee verbonden is. In dit verband kan het zinvol zijn om de kostenvergoeding zeker ook af te stemmen op de barema’s die gehanteerd worden door de rsz.

Meer weten?

Dat kan! Aarzel niet om accountingteam te contacteren voor meer informatie.

Disclaimer

De door AccountingTeam aangeleverde informatie wordt slechts voor informatiedoeleinden voorbereid en aangeboden. Het vormt geen juridisch of ander professioneel advies en lezers worden aanbevolen niet op basis van deze informatie te handelen zonder eerst juridisch advies in te winnen. Het materiaal mag enkel voor persoonlijk gebruik worden geconsulteerd en gebruikt. Elk ander gebruik is verboden. De auteurs van de aangeleverde informatie en documenten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik ervan.