kmo energiewijzer

KMO-energiewijzer: een website om te onthouden!

Ontdek de KMO-energiewijzer website!

Heb jij de website http://kmo-energiewijzer.Be/ al eens een bezoekje gebracht? Neen? Wel… Zeker doen! Deze nieuwe website verdient tenslotte absoluut jouw aandacht. Waarom dat zo is? Eenvoudig: deze website is een nieuw initiatief van de overheid die jij, als kmo, in staat stelt om je energieverbruik te vergelijken met de concurrent.

Hoe het werkt

Het systeem is transparant en duidelijk. Jij voert de nodige informatie in, die vervolgens wordt vergeleken met andere kmo’s uit dezelfde sector. Op deze manier kom je te weten of je gebruik normaal is – en of je niet teveel betaalt bij je huidige leverancier.

Daarnaast wordt er aangegeven hoeveel je zou kunnen sparen, als je naar led-verlichting zou overstappen, zonnepanelen zou plaatsen, enzovoort. Wij vinden alvast dat het veelbelovend klinkt…

Meer weten?

Dat kan! Wij geven je graag wat raad en advies waar nodig. Contacteer ons!

Disclaimer

De door AccountingTeam aangeleverde informatie wordt slechts voor informatiedoeleinden voorbereid en aangeboden. Het vormt geen juridisch of ander professioneel advies en lezers worden aanbevolen niet op basis van deze informatie te handelen zonder eerst juridisch advies in te winnen. Het materiaal mag enkel voor persoonlijk gebruik worden geconsulteerd en gebruikt. Elk ander gebruik is verboden. De auteurs van de aangeleverde informatie en documenten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik ervan.