A&C integreert in AccountingTeam

“Nieuwe samenwerking combineert zelfde persoonlijke aanpak met nog meer expertise”

A&C uit Heist-op-den-Berg zet zijn fiscale en boekhoudactiviteiten voortaan verder in een ruimer samenwerkingsverband met AccountingTeam uit Kontich. Zaakvoerders Andrea Mertens en Christof Van Dessel blijven garant staan voor hetzelfde persoonlijke en klantgerichte contact dat hun kantoor de voorbije jaren tot een succes maakte bij ondernemers in Kempen, Vlaams-Brabant maar ook ver daarbuiten. Tegelijk zorgt de nieuwe structuur ervoor dat klanten op een nog ruimere expertise beroep zullen kunnen doen.

A&C blijft doen waar het goed in is: KMO’s tot 15 medewerkers op boekhoudvlak en fiscaal bijstaan met raad en daad. Maar voortaan doen Andrea Mertens, Christof Van Dessel en hun medewerkers dit samen met een sterke partner als AccountingTeam. Andrea en Christof gaan er prat op dat de klanten bij hen kunnen rekenen op korte communicatielijnen en een permanente bereikbaarheid en dat ze zelfs complexe zaken in mensentaal uitgelegd krijgen. “Iets waar ze absoluut op zullen mogen blijven rekenen. Want dat is precies waar we het voor doen: om dagelijks het verschil te maken voor wie in alle vertrouwen een beroep op ons doet”, stelt Andrea Mertens. Meteen voegen zij en Christof Van Dessel eraan toe dat de klanten ook morgen en in de verdere toekomst mogen blijven rekenen op hun eigen persoonlijke begeleiding op maat.

AccountingTeam opereert vanuit Kontich en vormt met zijn expertise en specialisatie een perfecte aanvulling voor de persoonlijke aanpak die in het DNA van A&C zit en die door de klanten enorm op prijs gesteld wordt. Die klanten zullen bovendien tot in de puntjes kunnen rekenen op gespecialiseerd advies en fiscale expertise. Op korte termijn wordt dan ook een kleine uitbreiding van het personeel voorzien in het kantoor in Heist-op-den-Berg. De verdere samenwerking zal in de loop van dit jaar nog verder geconcretiseerd worden.

Uiteraard blijven Andrea Mertens en Christof Van Dessel dé vertrouwde gezichten op wie hun klanten beroep kunnen blijven doen. Wie hen kent weet hoeveel belang ze daar zelf aan hechten, net als aan het engagement dat ze beiden in diverse organisaties opnamen en nog steeds opnemen. Andrea’s gedrevenheid in organisaties als UNIZO en Markant en in de ondernemersraad in Haacht is bij velen bekend. Dit net als het engagement dat haar A&C-vennoot Christof al een leven lang op vele manieren opneemt in Heist-op-den-Berg.

Voor meer info:

Andrea Mertens : 0474/28 62 20

Christof Van Dessel: 0475/61 38 71

Geert Dilles: 0475 32 65 66

Disclaimer

De door AccountingTeam aangeleverde informatie wordt slechts voor informatiedoeleinden voorbereid en aangeboden. Het vormt geen juridisch of ander professioneel advies en lezers worden aanbevolen niet op basis van deze informatie te handelen zonder eerst juridisch advies in te winnen. Het materiaal mag enkel voor persoonlijk gebruik worden geconsulteerd en gebruikt. Elk ander gebruik is verboden. De auteurs van de aangeleverde informatie en documenten aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik ervan.